Son dakika... Düşme hattında kıran kırana rekabet!

Futbol ve Spor Haberleri - Süper Lig'de zirvede olduğu kadar düşme hattında da müthiş bir mücadele devam ediyor. Ligin 32.haftasına son 7 sırada giren takımlardan Denizlispor dışındakiler maçlarını oynadı. Bu takımların 4 tanesini rakiplerini yenerken bir takım berabere kaldı sadece bir tanesi kaybetti.

Son dakika... Düşme hattında kıran kırana rekabet!
04 Nisan 2021 - 22:36

Süper Lig'de zirvede olduğu kadar düşme hattında da yarış devam ediyor. Milli Takım arasında alt sırada yer alan bazı takımlar teknik adam değişimine giderken bu hamleler karşılık buldu. Ligin 32.haftasına son 7 sırada giren takımlardan Denizlispor dışındakiler maçlarını oynadı.

Bu takımların 4 tanesini rakiplerini yenerken bir takım berabere kaldı sadece bir tanesi kaybetti. Kasımpaşa ise lider Beşiktaş 'ı yenip kritik bir galibiyete imza attı Şenol Can yönetiminde ilk maçını kazanan Kasımpaşa dışında yine Hikmet Karaman ile çıkışa geçen Ankaragücü ve Özcan Bizati ile 3'te 3 yapan Gençlerbirliği sahadan galip ayrıldı. Başakşehir ise kritik maçta Yeni Malatyaspor'u yenip nefes aldı.

Kayserispor yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Göztepe maçını 1-1 berabere bitirdi. BB Erzurumspor ise yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ile ilk maçında Konyaspor'a 2-1 kaybetti ve haftanın sıkıntılı takımı oldu. 

Denizlispor ise zirve yarışı yapan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

32.Hafta sonuçları
Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş
Kayserispor 1-1 Göztepe
Başakşehir 3-1 Y. Malatyaspor
Ankaragücü 1-0 Antalyaspor
BB Erzurumspor 1-2 Konyaspor
Alanyaspor 1-2 Gençlerbirliği 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum