Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Alex Teixeira İstanbul'a geliyor!

Futbol ve Spor Haberleri - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın Valentin Rosier'den sonra ikinci yabancı transferini yaptığı iddia edildi. Bonservisi elinde olan Alex Teixeira ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş'ın Brezilyalı 10 numarayı kısa süre içerisinde İstanbul'a getireceği...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Alex Teixeira İstanbul'a geliyor!
04 Ağustos 2021 - 10:11

Beşiktaş , Valentin Rosier'den sonra ikinci yabancı transferini yaptı. Bütün konularda anlaşma sağlanan Alex Teixeira'nın 5 Ağustos Perşembe günü Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

31 yaşındaki futbolcu geçen sezon Çin Ligi'nde Jiangsu Shuntian forması giymişti. Alex Teixeira, 20 maçta 10 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti. 3 milyon Euro'yu aşacak Ajansspor'da yer alan habere göre; uzun süren pazarlıklar sonucunda transferde mutlu sona ulaşıldı. Oyuncunun maliyetinin imza parasıyla birlikte 3 milyon Euro'yu aşacağı öğrenildi.

7 gün karantinada kalacak Perşembe günü Türkiye'ye gelecek Brezilyalı yıldız hemen antrenmanlara katılamayacak. Kovid-19 önlemleri kapsamında Brezilya'dan gelenlerin 7 gün boyunca karantinada kalmaları mecburiyeti bulunuyor. Bu sürecin bitmesinden sonra Alex Teixeira'nın takımın seviyesine gelmesi için özel bir program uygulanacak.

Ahmet Nur Çebi: Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 6 gün önce yaptığı açıklamada, "Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcu en fazla ücreti almaya çalışıyor, biz de en uygun ücreti vermeye çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum