Keskin Halı Yıkama Fabrikası

Halı, battaniye, yorgan ve koltuk kanepelerinizin temizliğinde son teknoloji cihazlarla hizmetinizdeyiz.

Keskin Halı Yıkama Fabrikası
20 Mart 2021 - 17:46 - Güncelleme: 21 Mart 2021 - 15:39

BATMAN KESKİN HALI YIKAMA FABRİKASI
ADRES: Şirinevler Mah. Milli Egemenlik Caddesi No. 125/A BATMAN
TELEFON: 0553 848 97 34 
 
Keskin Halı Yıkama Fabrikası olarak; Halılarınızı, Koltuklarınızı, Kanepelerinizi, Battaniyelerinizi, Yorganlarınızı, Halıflekslerinizi stor ve zebra perdelerinizi uzman personellerimiz Özel deterjanlarımızla itina ile yıkamaktadır. 
 
Batmanda halı yıkamacılar arasında en gözde firmalardan biri olan Keskin Halı Yıkamayla halılarınız koltuk kanepeleriniz ilk günkü gibi tertemiz pırıl pırıl olsun.
Halılarınızı özel kurutma odasında kurutuyoruz.Yorgan ve battaniyelerinizi tek tek özenle yıkıyoruz. 
 
Halılarınızı 1 günde yıkayıp kurutup teslim ediyoruz. Halılarınızı tertemiz,insan eli değmemiş son teknoloji makinalarımızda yıkıyoruz. Halı, kilim,jaluzi, stor perde, koltuk, çekyat, yerinde halı temizleme hizmetleri verilmektedir.
 

 
Firmamız modern halı yıkama makinalarıyla, halılarınız, yolluklarınız, paspaslarınız, kilimleriniz, koltuklarınız, yorgan  ve battaniyeleriniz hijyenik ortamda yıkanıp kurutulup evlerinizden alınıp evlerinize teslim edilir.
 
Sizlerde evlerinizin en vazgeçilmez dekorlarından olan halı vb. eşyalarınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız Keskin Halı Yıkamayı mutlaka arayın.

 
Batmanda halı yıkama denince akla gelen ilk firmalardan olan Batman keskin halı yıkama fabrikası ile halı kilim yorgan ve koltuklarınızı yıkatın ilk günkü gibi pırıl pırıl olsun.
 
Firmamız Batman halı yıkamacıları arasındaki rekabetle değil % 100 müşteri memnuniyeti ve profesyonel hizmeti anlayışı ile ön plandadır

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum