Böbrek taşı sorununu İbn-i Sina reçetesi ile kökten çözün!

Dünya çapında saygı gören Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina, binlerce yıl öncesinde yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutuyor. Henüz 10 yaşındayken Kuran-ı Kerim’i ezberleyen İbn-i Sina, sonraki yıllarda ise kendini ilim yoluna adadı. Yaptığı çalışmalarda birçok hastalık için tedavi yolu bulan İbn-i Sina günümüzün en büyük sorunlarından biri olan böbrek taşı için de tedavi yolu tavsiye ediyor. Üstelik böbrek taşı sorununu bitirmek için birden çok doğal yöntem veriyor.

Böbrek taşı sorununu İbn-i Sina reçetesi ile kökten çözün!
12 Ağustos 2022 - 01:22

İbn-i Sina, dünya çapında bilinen bir isim. Binlerce yıl önce yaşamış olmasına rağmen yaptıklarıyla günümüze ışık tutuyor. Olağanüstü bir zekaya sahip olan İbn-i Sina, 57 yaşında hayatını kaybettiğinde arkasından yüzlerce eser bıraktı. Henüz 16 yaşındayken pratisyen hekimliğe başlayan İbn-i Sina, bulduğu tedavi yöntemleriyle insanlara şifa oldu.

 

İBN-İ SİNA’DAN BÖBREK TAŞININ DOĞAL TEDAVİSİ

İbn-i Sina’nın Kanun adlı eseri 12. Yüzyılda Latince’ye çevrildi. Batı aleminde özellikle tıp alanında büyük patlama yarattı. Avrupa’nın en meşhur üniversitelerinin kütüphanelerine kaynak eser olarak eklendi. İbn-i Sina’nın yazdığı eserlerinde yüzlerde şikâyetin doğal tedavisi yer alıyor. Bunlardan biri de böbrek taşı sorunu...

İbn-i Sina, böbrek taşı formülü olarak kabuksuz karpuz çekirdeği veya çekilmiş üzüm çekirdeği veya kereviz ve anason çekirdeğini verir.

 

Bunların dışında böbrek taşı sorunu için İbn-i Sina şu formülü verir:

Diken çekirdeği, gül çekirdeği, gül, hatmi tohumu, molehiya tohumu birer dirhem ağırlığında öğütülür taze ve mayhoş meşrubatla ezilerek içilir.

Bu süreçte ağır yemekler ve süt ürünleri tüketmekten kaçınılmalıdır.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ Eczacı öneriyor "Güneş yanıkları için buzdolabından 5 ilaç" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni indirim açıklaması! 'Büyükbaş hayvan etleri de indirimli satılacak' İstanbul'daki bu ilçeler risk altında! İmamoğlu: Bize ihbar edin

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum