Batman Balkon Filesi İmalat Montaj

Çocuklarınızın, sevdiklerinizin emniyetini sağlayan balkon filesi imalatı, satışı ve montajıyla hizmetinizdeyiz

Batman Balkon Filesi İmalat Montaj
08 Haziran 2021 - 12:45 - Güncelleme: 08 Haziran 2021 - 14:45

BATMAN URUĞ BALKON FİLESİ İMALAT MONTAJ SATIŞ
Çocuklarınızın güvenliği için balkon filesi mutlaka taktırın. Gözünüz arkada kalmasın.

Balkon filesi yüksekten düşemeye karşı emniyet filesidir. Güvenliğinizi sağlar balkondan düşme riskini ortadan kaldırır.

Balkon güvenlik ağı yüksek binalarda balkonlar için ideal yöntemdir. Güvenlik ağı 4cm X 4cm - 7cm X 7cm - 10cm X 10cm kare göz aralıklarında üretilir.

Balkon emniyet filesi sağlam ve polyamid ipten üretilir. Bağlantı ekipmanları Tse belgeli kaliteli çelikten üretilir.

İnşaat güvenliği ve güvenlik ağı projelerinize özel çözümler üreterek, kaliteli malzemeler ve üst düzey işçiliği uygun maliyetle sizlere ulaştırma amacındayız.

ADRES: Seyitler mahallesi 3036 sokak no 47
TELEFON: 0538 841 08 83 - Hüseyin URUĞ



BALKON GÜVENLİK AĞI NEDİR:
Gölgelik file olarak bilinen balkon filesi birçok alanda farklı amaçlar ile kullanımları sağlanmaktadır. Balkon fileleri veya balkon ağı genellikle 2.5m – 5m ve 10 metre eninde ve özel ihtiyaçlara göre değişebilen ölçülerde üretilmektedir. Balkonlarda kullanılacak filelerin göz çapları genellikle en küçük kuşların bile giremeyecekleri ebatlardadır. Bu file modelleri elle kopmaz, filelerin göz köşeleri de düğümlüdür. Balkon ağları ya da kuş fileleri yaklaşık olarak 5 yıl kadar dayanıklıdır.

Balkon filesi kuş ağları ya da kuş önleme fileleri hafiftir ve montajı yapılan alana ekstra bir ağırlık yapmaz. Filelerin istenilen ölçülerde özel üretimleri yapıldıktan sonra balkonlara kurulumları oldukça kısa sürede tamamlanabilmektedir. Balkon fileleri genelde amacına uygun biçimde yüksek mukavemetli iplerden imal edilerek hizmete sunulmaktadır. Üretici firmalar tarafından gölgelik file modelleri gibi balkon fileleri de balkon ölçülerine uygun olarak tasarlanmaktadır.

Balkon fileleri ev içi uygulamalarda hem kuşları uzak tutmak hem de çocukları balkondan sarkmasını önlemek amacı ile oldukça faydalı bir üründür. Hava şartlarına ve darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Dekoratif koruma fileleri günümüzde hem dış hem de iç mekânlara uygulanan bir sistemdir. Gölgelik file ürünleri gibi yüksek mukavemetli %100 naylon polyamid iplerden üretilmektedir. Ev içinde merdivenlere de dekoratif ve şık şekillerde çocuk korumalığı olarak uygulanmaktadır.

Siz de ailenizi, çocuklarınızı, sevdiklerinizi ev kazalarından korumak istiyorsanız mutlaka balko filesi taktırın. Detaylı bilgi ve fiyat teklisi için 0538 841 08 83 numaramızdan 7/24 ulaşabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum