Abdullah Avcı, Avrupa'ya yabancı kaldı! Trabzonspor'un elindeki tek hedef...

Abdullah Avcı, 3 farklı takımla çıktığı 38 maçta sadece 8 kez kazanabildi.

Abdullah Avcı, Avrupa'ya yabancı kaldı! Trabzonspor'un elindeki tek hedef...
25 Şubat 2023 - 01:14

Avrupa defterini Konferans Ligi play-off turunda Basel’e elenerek nokta koyan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı yurt içindeki başarısını yurt dışında gösteremedi. Öyle ki Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor’un teknik direktörü olarak Avrupa arenasına çıkan tecrübeli teknik adam görev yaptığı 38 maçta sadece 8 galibiyet elde edebildi. Geride kalan 30 maçın 20’sinde sahadan yenilgi ile ayrılan Avcı 10 kez de beraberlik yaşadı

FIRTINA'DA 14 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET

TRABZONSPOR: Avcı, Trabzon ile Avrupa’da 3 farklı kulvarda sahne aldı. Şampiyonlar Lİgi play-off, UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’nde 14 maçta 7 yenilgi aldı, 4 kez kazandı, 3 maçta da sahadan eşitlik ile ayrıldı.

KARTAL'DA 1 KEZ GÜLDÜ

BEŞİKTAŞ: Kartal'ı çalıştırdığı dönemde UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan 6 maçta sadece 1 kez kazanırken 5 yenilgi aldı

Gözden KaçmasınEmre Belözoğlu: 'Devam etmek istiyoruz, Trabzonspor elenmeyi hak etmedi'Haberi görüntüle

BAŞAKŞEHİR'DE 18'DE 3 YAPABİLDİ

BAŞAKŞEHiR: Avrupa’da sahneye ilk kez Başakşehir ile çıkan Abdullah Avcı 18 maçta 8 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 7 beraberlik yaşadı.

ELİNDEKİ TEK HEDEF KUPA

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor bu sezon hedeflerinden bir bir uzaklaşıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 playoff turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Basel’e 2-0 mağlup olarak Avrupa’ya veda eden Trabzonspor, Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 16 puan gerisinde 6. sırada bulunuyor.

FARK İYİCE AÇILDI

1 maçı eksik lig ikincisi Fenerbahçe’nin de 7 puan gerisinde kalan Fırtına’nın eğer bir mucize gerçekleşmezse elinde tek hedef olarak Ziraat Türkiye Kupası kaldı. Bordo mavililer çeyrek finalde Ankaragücü’nü ile karşılacağı kupada sonuna kadar gidip taraftarını mutlu etmeye çalışacak

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum