Merdo Tantuni
 
 BATMAN MERDO TANTUNİ
 Mersin yöresinin benzersiz kebabı olan tantuni; haşlanmış yağsız biftek etinin elle ince ince doğranmış sinirleri tamamen alınmış halinin
Mersin yöresinin benzersiz kebabı olan tantuni; haşlanmış yağsız biftek etinin elle ince ince doğranmış sinirleri tamamen alınmış halinin  özel tepsisinde yağ, su ve baharatla pişirilip yeşillik eklenerek yöresel açık lavaşla veya ekmekle sunulduğu bir kebap çeşitidir.
özel tepsisinde yağ, su ve baharatla pişirilip yeşillik eklenerek yöresel açık lavaşla veya ekmekle sunulduğu bir kebap çeşitidir.
Genelde yanında içecek olarak şalgam suyu tercih edilir. Keyfini ve farkını ancak tadarak anlayacağımız bu benzersiz lezzetleri profesyonel ustalar eşliğinde MerdoTantuni'de tadı ve ayrıcalığıyla keşfetmek için sizleri de bekliyoruz.
Batman'da gönül rahatlığıyla tavuk veya et tantuni yiyebileceğiniz Merdo Tantuni kurulduğu günden bu yana kaliteden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla Batman'ın en çok sevilen tantunicisi olmuştur.
 Batman Merdo Tantuni Batman'da tantuni alanında en beğenilen firmadır.
Batman Merdo Tantuni Batman'da tantuni alanında en beğenilen firmadır.
Her gün farklı kesimlerden yüzlerce farklı müşteriye hizmet veren merdo tantuni kaliteden ödün vermeden yıllardır enfes tadının lezzetinin devamlılığını sürdürmeyi başarmıştır.
Tantunide malzemeden kaçarak Kısa vadede çok kar mantığından ziyade müşterilerin damak zevkine hitap ederek çok müşteriye ulaşarak sürümden kazanmayı müşterileri misafir olarak bilip misafire yedirmeyeceği kendisinin yiyemeyeceği ürünü müşterilerine yedirmeyen Batman Merdo Tantuni güleryüzlü personeli ve kaliteli tantunisi ile herkesin beğenisini kazanmıştır.

Tantuni yapmak bir sanattır. Sanatkarlık da bizim işimizdir. Gerçek tantuni sanatının zirvesi de Merdo Tantunidir.
 Tantuniye basit bir yiyecek olarak bakmıyoruz. Tantuni hem doyurucu hem lezzetli hem de pratik bir yiyecektir.
Tantuniye basit bir yiyecek olarak bakmıyoruz. Tantuni hem doyurucu hem lezzetli hem de pratik bir yiyecektir.

 
  
  
  
 




