Bulut Baskı - Enjeksiyon Varak Gofre Yaldız Transfer Baskı

Tüm tekstil baskı işlemlerinizde İstanbul Şirinevler'deki baskı merkezimizle hizmetinizdeyiz.


Bulut Baskı - Enjeksiyon Varak Gofre Yaldız Transfer Baskı

BULUT BASKI

KAUÇUK ENJEKSİYON, FLOK FREKANS, TRANSFER, GOFRE, VARAK, YALDIZ BASKI MERKEZİ

Tekstil baskısı alanında İstanbul'un en iyi firmalarından biri olan Bulut Baskı size % 100 müşteri memnuniyeti sunuyor.
 
En kaliteli baskıları en uygun fiyata yaptırmak istiyorsanız Bulut Baskı size bir telefon kadar yakın.
 
HİZMETLERİMİZ
Kauçuk enjeksiyon baskı
Frekans flok baskı
Transfer baskı
Soğuk baskı Gofraj
Varak baskı
Yaldız baskı
 
 
ADRES: Hürriyet Mah. Papatya Sokak No 28 Şirinevler - Bahçelievler - İSTANBUL
TELEFON: 0537 652 65 10  - 0537 875 51 45
 
YAPTIĞIMIZHİZMETLER HAKKINDA TEKNİK BİLGİLER
 

Kauçuk enjeksiyon baskı

Bulut Baskı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz mikro enjeksiyon baskı yada diğer adıyla kauçuk baskı nedir?
 
En küçük parçalara dahi uygulanabilen Mikro enjeksiyon baskı kumaş üzerine uygulanan yüksek baskı görünümlü özel silikon kauçuk ile uygulanan baskının canlı ve pürüzsüz duruşunu sağlayan baskı türüdür. Bazı yerlerde Kauçuk baskı olarak da adlandırılan bu baskı çeşidinde müşteri isteğine uygun renklerde hazırlanıp uygulanmaktadır.
 
Atölyemizde son model makinelerle baskısını yaptığımız kauçuk baskıda kullandığımız materyaller de Avrupa standartlarındadır. Enjeksiyon baskı hemen hemen bütün kumaş türlerine uygulanabilmektedir. Yüksek baskı plastik baskı görünümü vermekte olup ürüne ayrı bir detay katmaktadır. Kauçuk enjeksiyon baskı için fiyat bilgisi almak istiyorsanız 0537 652 65 10 iletişim numaramızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
 

Frekans Baskı Flok


Frekans baskı Flok çalışmasının kabartmalı bir türüdür. Kabartma baskı elde etmek için kullanılır. Flok baskı sıcak preslerde kalıp hazırlanarak basılır. Frekans Baskı ile etiketlerin üzerinde kabartmalar yapılır. Müşteri isteği doğrultusunda farklı kabartma şekilleri oluşturulabilir. İnce, kalın farklı şekillerde oluşturulan kabartmalarla tekstil ürünleri muhteşem görünüme sahip olmaktadır.

Bulut Baskı'da yaptıracağınız Frekans baskı Flok sayesinde ürünlerinizin daha estetik,daha güzel ve kabartmaları sayesinde hizmetinizin daha dikkat çekici olmasını sağlar. Farklı sektör ve hizmet veren firmalar için promosyon ve hizmetlerinde ilgi çekiciliği arttırır. Bir ürünü gösteren en önemli detay baskısıdır. Siz de baskınızın güzel görünmesini isterseniz Bulut Baskı tecrübesiyle Flok baskıyı tercih edebilirsiniz.

 

Flok baskı sadece tekstil ürünlerinde değil firmaların promosyon, hediyelik ürünlerinde çok rahat kullanılabilmektedir. Siz de promosyon ürünlerinizin daha dikkat çekici olmasını isterseniz üstün baskı tekniklerimizden faydalanabilirsiniz.

Soğuk Baskı Gofre - Gofraj

 

Gofre baskı yada gofraj baskı olarak bilinen bu yöntemde polyester başta olmak üzere sentetik elyaf ağırlıklı kumaşa; ısıtılmış metal silindirik kalıpları kullanarak, değişik 3 boyutlu desenler veya istenen farklı türde gofre efektini vermek için uygulanan baskı tekniğidir.
 

Gofre yada gofraj baskı Yüksek veya orta kalınlıkta iplikten bez ayağı dokumadan dokunmuş yüksek gramajlı pamuklu kumaş yüzeyinde gofraj silindirleri ile çok yüksek baskıyla uygulanan çeşitli biçimlerde kabartmalı kıvrımları olan bir çeşit baskı biçimidir.

3 boyutlu gerçekçi görünüm sağlanan bu teknikle basılan ürünler ütülendikten sonra üzerindeki kabartmalar kademeli şekilde alçalır. Kumaş tek renkli veya çok renkli olabilir.Genellikle kadın ve çocuk yazlık giysilerinde tercih edilir.

Müşteri isteği doğrultusunda sınırsız seçeneklerin oldu Gofre baskıda ürün çok uzun süre orijinal baskısını korumaktadır.

 
Çalışmalarımızdan Örnekler
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
İstanbul Bahçelievler Yenibosna Şirinevler'de bulunan tekstil baskı atölyemiz kurumsal müşterilerimize en uygun fiyatlara en mükemmel çözümleri sunmak için 7/24 hizmet vermektedir.
 
 
.